76 kvadratmeter

76kvmDen minsta lägenheten ligger i markplan och är 76kvm. Två rum, kök, klädkammare och ett stort badrum med plats för tvättmaskin, torktumlare och/eller torkskåp. Vackert gröna uteplatser finns tillgängliga för dessa lägenheter. Alla lägenheter har tillgång till bredband och digitalTV Bredband och telefon via Telenor och TV via Comhem ingår i avgiften liksom vatten och värme. Elen är enhetsmätt så den ska vara så billig som möjligt.

OBS! ritning är inte skalenlig

82,5 kvadratmeter

82kvmDen näst minsta lägenheten ligger från plan 2-6 och är 82,5kvm Tre rum, kök, klädkammare och ett stort badrum med plats för tvättmaskin, torktumlare och/eller torkskåp. Vindskyddad balkong finns tillgängliga för dessa lägenheter. Alla lägenheter har tillgång till bredband och digitalTV Bredband och telefon via Telenor och TV via Comhem ingår i avgiften liksom vatten och värme. Elen är enhetsmätt så den ska vara så billig som möjligt.

OBS! ritning är inte skalenlig.

111 kvadratmeter

Mellanlägenheten ligger på plan 7-8 och är 111kvm. Dessa Lägenheter är etage i två plan. Fyra rum, kök, klädkammare, wc/dusch, förråd och ett stort badrum med plats för tvättmaskin, torktumlare och/eller torkskåp.

Läs mer

118 kvadratmeter

Den andra största lägenheten ligger från plan 1-6 och är 118kvm. Dessa lägenheter är etage i två plan. Fem rum, kök, klädkammare, wc/dusch, förråd och ett stort badrum med plats för tvättmaskin, torktumlare och/eller torkskåp. 

Läs mer

133 kvadratmeter

133kvmDen näst största lägenheten ligger på plan 7-8 och är 133,5kvm. Dessa lägenheter är etage i två plan. 5 rum, kök, 2 klädkammare, wc/dusch, förråd och ett stort badrum med plats för tvättmaskin, torktumlare och/eller torkskåp.

Två stora balkonger finns tillgängliga för lägenheten.

Alla lägenheter har tillgång till bredband och digital TV, bredband och telefon via Telenor och TV via Comhem ingår i avgiften liksom vatten och värme. Elen är enhetsmätt så den ska vara så billig som möjligt.

OBS! ritning är inte skalenlig

149 kvadratmeter

149kvmDen största lägenheten ligger på plan 7-8 och är 149kvm. Även dessa lägenheter är etage i två plan. 6 rum, kök, 3 klädkammare, wc/dusch, förråd och ett stort badrum med plats för tvättmaskin, torktumlare och/eller torkskåp.

Två stora balkonger finns tillgängliga för lägenheten.

Alla lägenheter har tillgång till bredband och digitalTV, bredband och telefon via Telenor och TV via Comhem ingår i avgiften liksom vatten och värme. Elen är enhetsmätt så den ska vara så billig som möjligt.

OBS! ritning är inte skalenlig

Den här webbplatsen använder "cookies" för vissa funktioner. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.