Bastu

bastuI hus 4 Kvällsvägen 14–16, har vi en bastu där man kan sitta och njuta. Bastun kan bokas till kl 14, kl 15.30, kl 17 och kl 18.30 dagligen. Varje pass är 90 minuter långt.

Bokning sker på tavlan vid tvättstugan eller via hemsidan. För tillgång till bastun Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Grillplatser

grillplt1Bakom hus 3 Kvällsvägen 10–12, finns en grönyta med tre grillplatser och en boulebana. I mån av plats är det bara att grilla. Vatten finns tillgängligt ifall olyckan skulle vara framme. Ingen förhandsbokning krävs. Självklart rengör vi galler och grill efter oss!

Sedan sommaren 2017 finns även tre nya grillplatser. En bakom hus 1, en bakom hus 2 och en bakom hus 4. Samma regler som ovan gäller även där.

Motionslokalen

motionslokalI hus 1 Kvällsvägen 2–4, finns en motionslokal för den som vill hålla sig i form. Det kostar 400 kr/år i medlemsavgift. Det är vikitig att du noterar din närvaro i liggaren och städar efter dig. Öppettider: Alla dagar i veckan 07.00–21.00. Ta kontakt med ansvarig här.

Föreningslokalen Träffpunkten

foreningslokal 
Tidigare har föreningens Fritidskommitté ordnat pubkväll cirka en gång i månaden i lokalen, då det serverades mat och dryck till självkostnadspris. Om du är intresserad av att ingå i Fritidskommittén och på nytt anordna pubkvällar ta kontakt med styrelsen. Denna lokal går även att hyra för privata tillställningar och liknade fram till midnatt, därefter ska det vara tyst. Vid störning där störningsjouren anlitats får den störande bekosta utryckningen, i detta fall den som hyrt lokalen. Uthyrningspris 300 kr/gång. Om ni inte städat ordentligt tillkommer städavgift. För bokning ta kontakt med ansvarig Elisabeth Lindqvist. I kalendern ovan går det att se om lokalen är ledig eller bokad ett visst datum. En bokning är bekräftad först när ansvarig meddelar det. 

Snickerilokalen

Snickarverkstaden 2Vi har även ett hobbysnickeri med proffsiga verktyg. Det kostar 200 kr/år i medlemsavgift. Notera din närvaro i liggaren, städa efter dej så trivs alla bättre. Ta kontakt med ansvarig här.

Vävstugan

VavstugaFinns på Kvällsvägen 16. Årsavgift 50 kr/år. Kontaktperson här.

Övernattningsrummet

overnattningsrum 
Om man inte har plats för sin släkt eller sina vänner som kommer på besök kan övernattningsrummet hyras för 250 kr/natt exkl städning. Egna lakan och handdukar medtages. Dagtid 7.30-13.00 vardagar delas wc med fastighetsskötaren. Övernattningrummet är beläget på Kv. 14-16. I kalendern ovan går det att se om övernattningsrummet är ledigt eller bokat ett visst datum. För bokning ta kontakt med ansvarig Mari-Ann Pahverk. En bokning är bekräftad först när ansvarig meddelar det. 

Den här webbplatsen använder "cookies" för vissa funktioner. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.