Föreningslokalen

foreningslokal 
Tidigare har föreningens Fritidskommitté ordnat pubkväll cirka en gång i månaden i lokalen, då det serverades mat och dryck till självkostnadspris. Om du är intresserad av att ingå i Fritidskommittén och på nytt anordna pubkvällar ta kontakt med styrelsen.

Denna lokal går även att hyra för privata tillställningar och liknade fram till midnatt, därefter ska det vara tyst. Vid störning där störningsjouren anlitats får den störande bekosta utryckningen, i detta fall den som hyrt lokalen. Uthyrningspris 300 kr/gång. för medlemmar och 1000 kr/gång för externa parter efter godkännande av Styrelsen. 

Träffpunkten kan även hyras för kortare träffar om max 3 timmar under dagtid om den inte är bokad. Detta kostar 40 kr per tillfälle.

För att få en rättvisare fördelning av möjligheten att boka Träffpunkten under större helger så som jul och nyår får man inte boka den två sådana efterföljande helger. Alltså om man bokat den till jul får man vänta till jul två år senare för att boka den igen. Man får dock ställa sig i kö till nästkommande jul men andra intressenter prioriteras. 

Om ni inte städat ordentligt tillkommer städavgift. För bokning ta kontakt med ansvarig Elisabeth Lindqvist. I kalendern ovan går det att se om lokalen är ledig eller bokad ett visst datum. En bokning är bekräftad först när ansvarig meddelar det. 

Den här webbplatsen använder "cookies" för vissa funktioner. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.